Steeds vaker worden boten leeg gehaald waarschijnlijk doordat veel jachthavens een gebrek aan toezicht hebben waardoor de dieven volledig vrij spel hebben en de pakkans nagenoeg nihil is, veel slachtoffers zijn dan ook geheel leeg geplunderd!

Ondanks de zeer geringe kosten van een gsm alarm systeem hebben veel boot eigenaren dit niet, ze zijn simpelweg niet op de hoogte van de mogelijkheden, daar hoopt draadloosgsmalarm.nl snel verandering in te brengen!

Wij bieden oplossingen aan op 12 & 220 volt met onze draadloze gsm alarm systemen, ook te gebruiken voor boot bewaking, stroom bewaking & temperatuur bewaking, en hiernaast nog uitbreidbaar met talloze andere sensoren die ook direct leverbaar zijn!

We houden zelf een ruime voorraad aan hierdoor kunnen wij een boot eigenaar direct of binnen 24 uur per post voorzien van een gsm alarm systeem naar wens als door U zelf samengesteld op onze webshop! Uiteraard met 12 maanden (omruil)garantie!

Ons alarm belt bij onraad naar een door U opgegeven nummer waardoor U direct weet of er iets gaande is of dat er wellicht een stroomstoring is of omdat er (onverhoopt) water in de boot loopt!

Dus snel meer zekerheid over Uw schip ? bestel vandaag nog een draadloos gsm alarm systeem!